9 Mart 2015 Pazartesi

Online Araba Paspası Alışverişi

Arabamla uğraşmaktan çok hoşlanıyorum, ancak giderlerinin beni kimi zaman çok zorladığını da söylemeden geçemeyeceğim. Hani benzin masrafı bir yana, araba aksesuar ve bakım masraflarının fazlalığından şikayet etmemek elde değil. Bu nedenle araba aksesuarı satın alırken online alışveriş sitelerini tercih etmeye dikkat ediyorum. Ne de olsa arabaya harcadığım giderleri düşürmenin yolunu bir şekilde bulmak zorundayım. 

Araba aksesuarları içerisinde sık sık değiştirmek zorunda kaldığım araba paspası, küçük ama tablonun geneline baktığımda önemli bir gidere neden oluyor. Bunda elbette benim de hatalarım var. Çünkü en başta kalitesiz birkaç araba paspası kullanarak kısa sürede 5-6 adet araba paspası değiştirmek durumunda kaldım. Böylece ''ucuz etin yahnisi'' sözü de ayrı bir anlam kazanmış oldu tabii. Fakat artık dersimi aldım! En önemsiz bir araba aksesuarı alışverişimde bile bilinen marka ve modellere yönelmeye başladım. Bu noktadaki tercihim ise Arabamaraba.com oluyor. Çünkü Arabamaraba.com ile her marka aracın aksesuarlarına uygun fiyat avantajları ve kapıda ödeme seçenekleriyle sahip olabiliyorum. 

Arabamaraba.com'dan yaptığım ilk alışverişte bir araba paspası satın almıştım. Gri renkli bir havuzlu araba paspası modelini 55 TL. gibi son derece uygun bir fiyatla satın alarak ilk online oto paspas alışveriş deneyimimi yaşamıştım. Elbette o zamanlar kargonun geleceği vakti ya da sitenin güvenilirliğini bilemiyordum. Zaten bu nedenle kapıda ödeme seçeneğini kullanmayı tercih etmiştim. Fakat araba paspasım 2 günde verdiğim adrese teslim edilince sitenin güvenilirliğine inanmayı seçtim ve tüm oto aksesuar seçimlerimi buradan yapmaya başladım.