26 Eylül 2014 Cuma

Transformers Çılgınlığı


Aynı adlı çizgi diziden uyarlanan Transformers filmi, 2007 yılında yayınlanan ilk bölümünden itibaren hayran sayısını katlayarak sinema dünyasına heyecanlı bir serüvenin takip edilesi filmlerini kazandırmıştır.

Farklı mekanizmalara dönüşebilme yetenekleri olan olağanüstü robotların savaşını anlatan film, bilim kurgu dalında kendi hasılat rekorunu kırmaya devam etmektedir. Filmi izlerken araba aksesuarları açısından da bir hayli bilgilendiğimizi sanırım söylememe gerek yok değil mi? Özellikle insanı hayrete düşüren Optimus Prime'ın muhteşem sahnelerinde bunu fazlasıyla hissediyoruz. Ayrıca film boyunca daha başka birçok farklı lüks otomobil görme şansını elde ediyoruz.

Bir araba aksesuar aşığı olarak ben de bu filmi kimi zaman bambaşka gözlerle izlediğimi itiraf edebilirim. Çünkü hem lüks, hem de kaliteli araba parçalarına ciddi bir ilgim var. Sonuçta kullanmakta olduğumuz arabanın performansını ve konforunu araba aksesuarları belirlemektedir. Bu nedenle aldığı arabaya modifiye aksesuar ve parça taktıran birçok kişi var. Üstelik ben de onlardan biriyim. Örneğin arabanın torpidosunu ve dış parçalarını kaplatıyorum mutlaka. Böylece hem daha klas bir görünüm elde ediyorum, hem de arabamı dışarıdan gelebilecek darbelere karşı korumuş oluyorum. Eğer siz de otomobilinizi korumak istiyorsanız, mutlaka Arabamaraba.com'a göz atın.

24 Eylül 2014 Çarşamba

Araba Aksesuarları Seçerken Dikkatli Olun

Kullanmakta olduğunuz arabanın daha iyi bir performans sergilemesi ve çok daha konforlu bir hale gelmesi için çeşitli araba aksesuarları kullanabilirsiniz. Bu araba aksesuarları sayesinde hem aracınız çok daha konforlu bir hale gelir hem de sürüş deneyiminizde fark yaratacak etkiler gösterebilir. Bu yüzden araba aksesuar modelleri satın alınırken dikkat edilmelidir. Her araba aksesuarı aynı performansı göstermeyeceği için bu konuda seçici olunması gerekmektedir. Araba aksesuarları ve fiyatları arasında bir karşılaştırma yapıldığında fiyatların arttıkça araba aksesuar kalitesinin de arttığı gözlenmektedir. Bu yüzden araba aksesuar fiyatları, ürün seçimi konusunda çok önemlidir.



Araba içi aksesuarları ve araba dışı aksesuarları olarak ikiye ayrılan bu aksesuar modelleri, kullanım alanlarına göre önem sırası değişmektedir. Arabaların aynaları, silgeçleri gibi şeyler araba için hayati bir öneme sahipken, arabanın önüne konulan ve başına sallayan köpek çokta önemli değildir. Bu yüzden arabanıza alacağınız aksesuarlarda öncelikli olarak önemli ve kritik olanları dikkate almanız her zaman öncelikli göreviniz olmalıdır. Çünkü arabanın sağlıklı bir şekilde yol alabilmesi için bu tür araba aksesuarları hayati bir öneme sahiptir.

Arabalarda en çok kullanılan araba aksesuarları arasında araba paspası gelmektedir. Araba paspası, arabanızın temiz kalması açısından büyük bir öneme sahiptir. Özellikle bu paspasların altında bulunan döşeme arabaya sabit olduğu için bu döşemenin temizlenmesi çok zordur. Bu yüzden buralarda araba paspası kullanarak bu işi kolaylaştırabilirsiniz. Öncelikli olarak kullanacağınız araba paspası, yerlere dökülen şeylerin arabanın içini kirletmesini engellemektedir ve üzerine bastığınızda dışarıdan gelen tozun ve kirin arabanın içini kirletmesini engellemektedir. Üstelik bu araba aksesuarları arasında en kolay temizleneni araba paspasıdır.
Arabanızın çok daha güzel bir görüntüye kavuşması için yapacağınız araba aksesuarları alışverişini rahatlıkla ve güvenle arabamaraba.com’dan yapabilirsiniz. 1960 yılından beri araba sektörünün içinde olan bu arabamaraba.com yılların deneyimi ve güvenini online araba aksesuarları satışına yansıtıyor. Buradan araba aksesuarları ve fiyatları hakkında kafanızda hiçbir soru işareti belirmeden gönül rahatlığıyla arabanızla ilgili tüm alışverişi yapabilirsiniz.

Araba aksesuarları: http://www.arabamaraba.com/

9 Eylül 2014 Salı

Araba Dünyasından İlk Merhaba!

Herkese merhaba!

İlk olarak 1600'lü yıllarda ortaya çıkan, ancak 18002lü yıllara gelindiğinde ilk hareket eden otomobilin icadı ile devam edip günümüze dek gelen arabalar, çağımızda bir tutkunun diğer adı olarak karşımıza çıkmaktadır.
Ülkemize ilk defa 1895 yılında gelen otomobil, ilk seferinde gümrük memurları tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştır ve ''zatü-l hareke'' ismi ile anılmıştır. İlk Türk otomobili ise 129 günde tamamlanarak Devrim adını almıştır.
Dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilklere konu olan otomobil dünyası, günümüzde üstün bir teknoloji ve bilgi birikiminin sonucu olarak hayatlarımızdaki yerini almaktadır.
Gün içerisinde belki de binlerce otomobile rastlarız. Her biri farklı bir marka, farklı bir model olan bu otomobiller sayesinde bir yerden başka bir yere kolaylıkla gidebiliyoruz. Peki ya dünya üzerinde tahmini olarak kaç adet otomobil vardır dersiniz? İnternette yapılan kaba taslak bir araştırma sonucunda 1 milyar 250 milyon adet otomobil olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu rakamın ülkemizdeki yansımasının ise 7 milyona yakın olduğu söyleniyor.
Bu derece devasa rakamlarla ifade edilen araba sektörü, ülkemizde de kendi pazarını yaratmayı başarmıştır. Bu noktada dikkatleri üzerine çeken ve tüm araba ihtiyaçlarınızı tek bir yerden karşılayabileceğiniz arabamaraba.com'da araba aksesuar ve gereçlerine varana kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olabilirsiniz.

1960 yılından beri otomotiv sektöründe hizmet veren Arabamaraba.com'da araba aksesuarları, oto bakım ve temizlik ürünleri, güvenlik ve aydınlatma ürünlerini bulabilirsiniz. Otomobil dünyasına dair her şeyi ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz bu adresi takipte kalın, yeniliklerden ilk olarak siz haberdar olun!