9 Eylül 2014 Salı

Araba Dünyasından İlk Merhaba!

Herkese merhaba!

İlk olarak 1600'lü yıllarda ortaya çıkan, ancak 18002lü yıllara gelindiğinde ilk hareket eden otomobilin icadı ile devam edip günümüze dek gelen arabalar, çağımızda bir tutkunun diğer adı olarak karşımıza çıkmaktadır.
Ülkemize ilk defa 1895 yılında gelen otomobil, ilk seferinde gümrük memurları tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştır ve ''zatü-l hareke'' ismi ile anılmıştır. İlk Türk otomobili ise 129 günde tamamlanarak Devrim adını almıştır.
Dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilklere konu olan otomobil dünyası, günümüzde üstün bir teknoloji ve bilgi birikiminin sonucu olarak hayatlarımızdaki yerini almaktadır.
Gün içerisinde belki de binlerce otomobile rastlarız. Her biri farklı bir marka, farklı bir model olan bu otomobiller sayesinde bir yerden başka bir yere kolaylıkla gidebiliyoruz. Peki ya dünya üzerinde tahmini olarak kaç adet otomobil vardır dersiniz? İnternette yapılan kaba taslak bir araştırma sonucunda 1 milyar 250 milyon adet otomobil olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu rakamın ülkemizdeki yansımasının ise 7 milyona yakın olduğu söyleniyor.
Bu derece devasa rakamlarla ifade edilen araba sektörü, ülkemizde de kendi pazarını yaratmayı başarmıştır. Bu noktada dikkatleri üzerine çeken ve tüm araba ihtiyaçlarınızı tek bir yerden karşılayabileceğiniz arabamaraba.com'da araba aksesuar ve gereçlerine varana kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olabilirsiniz.

1960 yılından beri otomotiv sektöründe hizmet veren Arabamaraba.com'da araba aksesuarları, oto bakım ve temizlik ürünleri, güvenlik ve aydınlatma ürünlerini bulabilirsiniz. Otomobil dünyasına dair her şeyi ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz bu adresi takipte kalın, yeniliklerden ilk olarak siz haberdar olun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder