16 Aralık 2014 Salı

Fiat'tan Nostalji Severlere Müjde!

Klasik otomobillerin bizi geçmişe doğru çıkardığı nostaljik yolculuklar bir yana, günümüz teknolojisine taş çıkartan estetik görünümlerine sanırım vurulmayan yoktur diye düşünüyorum. İşte bu nedenle benim gibi nostaljik araba tutkunlarına güzel bir haberim var! Fiat'tan nostaljik araç sevenler için yeni bir otomobil haberi geldi. 2013 yılında ilk resmi bilgilerine ulaşılan, 2015 yılının ilk yarısında ise piyasaya sürülecek olan araç, spor süspansiyonlara ve klasik torpido kaplama detaylarına sahip.

Özel jantları, kahverengi araç torpido kaplama ayrıntıları ve 5'li düz vitesi ile günümüz teknolojisi ile modernize edilmiş olan bu araç, benim gibi nostalji tutkunları için bulunmaz fırsatlar sunuyor. Beyaz, açık yeşil ve açık mavi gibi renklerle piyasaya sürülecek olan bu araç sayesinde yollara da farklı bir renk geleceğe benziyor. Özellikle klasik otomobillerin torpido kaplama modellerine bayılan biri olarak, araçlara nostaljik bir estetik anlayışının geleceğine fazlasıyla sevinmiş durumdayım.


Fiat'ın klasik otomobil sevdalıları için yaptığı bu güzellik sayesinde ben de arabamı bu modernleştirilmiş klasik araba ile değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat değiştiremeyenler için de pratik bir önerim var. Arabamaraba.com'da satılan torpido kaplama modelleri, renk segmentleri bakımından aracınıza nostaljik bir dokunuş sağlamayı başaracak düzeydedir. Yani aracınıza yeni bir torpido kaplama yaptırmak istiyorsanız, mutlaka bu araç torpido kaplama çeşitlerini tercih edin. Böylece daha az maliyetlerle aracınızın içini kaplatarak kişisel zevklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder